Ben & Jerrys

Ska snart ut och springa hade jag tänk, eftersom jag springer förbi ica så ska jag köpa med mig en ben&jerrys påvägen hem, haha... Har kommit på en bra sak haha, varje småpeng jag har lägger jag i en burk, och idag när jag kollade i den så va det 73 kronor där i haha, rätt värt ändå (A)
Okej, intressant för er att veta... EHhehe. aja, gotta run!
 

Yesterday

Igår blev det fest hos Amanda, goa människor där!
Tog för en gångskull bilder, haha.. dock ser man inget på de flesta ... Undrar varför?  .....
 

Fredag

 

Torsdag

Va hemma från skolan igår, hade sjukt ont i magen! Inte kul.. Men idag gick jag ändå, börjar få upp motivationen lite i skolan faktiskt, tur att jag bytte linje och gör det som jag tycker är roligare lixom!
 
Snart kommer Simon, så vi hörs imorgon eller nåt. Puss!

Haha!

Killen (dadadadaaaam?) skickade denna, haha så sjukt sant egentligen! -
 
Och va tvungen att ta med några kommentarer, haha den näst längst ner asså HAHA -

Saknar dig, saknar oss

 
I smile when you are near, why? Cuz you light up my hole world

New in- Bondelid tröja

Du hittar den på MQ för 399:-

New in- Auronautica Militare jacka

Och haha kolla inte på storleken, blev något fel + att de va utläsk storlek, ska egentligen vara ca 36! :)

New in- Replay jeans


Shoppat

Åkte ner till torget för att köpa löparskor (välbehövligt för mig hehe ;) )
Slutade men shopping för 7391 kr... Och fanns det några löparskor i påsarna? - Nej, haha! Så typiskt mig!! Hittar ALLTID saker som jag inte ska ha haha. Men nu har jag fått nya jeans, jacka och tröja i alla fall, haha! Visar sen när kameran har laddat klart! 
 
 

Motivation

Vart finns motivationen? Hittar den ingenstans alls. Har världens bloggtorka också, kul. Försöker verkligen hitta något att skriva om, men orden kommer lixom inte ut.
 

So jävla ful, hahah!




Tråkig tisdag

Alarmet stog på 05.30 imorse, bara att dra sig ur sängen och i träningskläderna. Sen ut och springa i en halvtimme med Angelica, hurtiga huh? Som bara den asså! 
Sen hade vi någon friluftsdag i skolan, dock hade jag ju ont i knäet efter springningen imorse. Inte braa! 

Ligger och kollar på gamla avsnitt av svenska hollywoodfruar och har det tråkigt, se vad som händer sen, måste plugga lite.. Pusshej! 
Fick precis tillbaka min macbook också KÄÄÄÄRLEK!

Träna

Imorgon är det slut på de goda, ska upp och springa på morgonen innan skolan, och sen inte äta tjockismat. Nu ska jag bli fit! 

Lördag

Igår blev det Kapten röd med kompsar, kul! Sen efter det drog vi till Röda sten där det va fest men precis innan vi hade kommit fram kom polisen så dom stängde ner stället när vi hade varit där i typ 5 min.. Ovärt, haha.
 
Idag vet jag inte vad vi hittar på, skulle kanske fest men blir inte det. Så då kanske det blir att träffa några i Göteborg, men pallar inte det haha.
 
Så får se vad som händer!
 

New in- Boots

Ca 1500 på Scorett
 

Tjänna

Hej alla goingar! 
Ledsen för att det inte har blivit så mycket bloggande på senaste tiden, men har så sjukt mycket i skolan.. Hinner inte med allt lixom. 
 
Älskar mina vänner så sjukt mycket! Dom får mig alltid på humör, så loove to you guys!
 
Nu ska jag snart byta om och dra mig till stallet, ska pussa på älsklings Clara!! Och sen ha hoppträning på någon lektionshäst, vi ska korta och länga galoppsprång! Halvtråkigt med nyttigt för mig! 
 
Håller på att svara på frågestunden med, så fortsätt frågaa!
 
Pusshej!
 

New In- Ugg Australia

Självklart va de ett par Uggs i påsen, haha! 

Yoko Yap

Vad är det i påsen troo?
 
En ledtråd ehehe -

FRÅGESTUND

Fråga vad ni vill, svarar på allt!
 

Onsdag

Åkte med Simon till skolan, men pallade bara gå första lektionen. Har sjukt ont i min hals, så tog bussen hem, så har jag slappat och pluggat lite. Ska till stallet sen och rida, ska ju ändå dit och fixa Claras saker och de va försent att avboka. 
 
Men nu ska jag fortsätta plugga, typ 1000 glosor tills imorgon, kul! Eller, haha.
 



Du är bra du!


Skinny bitch

Har verkligen gått upp i vikt de senaste.. Men nu ska sommarfettet BORT! 
Ska bli lite mer fit också haha..!
 









Känslor


Sola

Haha, orkar inte.. Bara på mig som all färg försvinner från sommaren på bara några dagar? Sjukt irriterande..Såhär såg jag ut efter bara några dagar i turkiet lixom.. Okej, mer brun, inte röd haha..




Turkiet

Tog typ inga alls bilder i Turkiet.. Varför vet jag inte, haha, glömde bara!

Lockar

Är så trött på mitt hår, måste göra något med det NU. Orkar knappt se på det haha, så gjorde lite lockar idag. Har sån sjuk beslutsångest, brunt eller blont är frågan..
 

Lördag

Skor - converse, jeans - Cheap monday, blus - cubus, jacka - Hunkydory, väska - accesorize 

Hallå!

Hej alla goa!
Är rätt förvånad att ni fortfarande går in här, haha. Båda mina datorer krashade ju hemma så har inte kunnat blogga något alls! Men nu har jag börjat gymnasiet och fått en ny dator. Dock suger den rätt hårt, så väntar på att min MacBook ska komma tillbaka från lagningen.
 
Har inga bilder alls, och min HP med ALLA bilder jag har, har kraschat, så vet inte hur det blir med de... Ska se om det går att rädda den.
 
Under tiden jag har varit borta har jag hunnit med massa skoj med kompisar, turkiet med goa människor, skolstarten och massa mys!
 
Igår va jag inne och åt middag i Göteborg med killen, idag ska vi fira Angelica med middag, mys och massa skratt på TiAmo. Så ska duscha och fixa mig nu!
 
Vi hörs senare med massa updatering om ALLT. Pusshej!
 

RSS 2.0